FAQ - Multisport

Често задавани въпроси

За нас

Кои са партньорите на MultiSport?

Работим с най-добрите зали в цяла България. Неуморният ни екип прави всичко възможно да подбере за вас най-качествените фитнеси, басейни, спортни класове и всички други активности. Пълният списък на спортни партньори може да видите на страницата ни с обекти.

Къде мога да използвам MultiSport?

Може да използвате своята MultiSport карта във всеки обект от партньорската ни мрежа. Към момента тя се състои от над 700 спортни центрове в цяла България. Предлагаме повече от 500 различни активности - опитайте ги! Пълният списък с партньори е достъпен на страницата с обекти.

Какво е MultiSport?

MultiSport е програма за социални придобивки, насочена към служителите на дадена фирма, която гарантира достъп до стотици различни фитнес зали, спортни студиа или басейни в цяла България. Това е карта, създадена на базата на месечен абонамент, която ви позволява да посещавате който и да е обект от партньорската ни мрежа. Единственото условие е да получите картата си от своя работодател!

Как работи MultiSport?

Веднага щом получите своята карта от работодателя си, можете да я използвате в който и да е от стотиците ни партньорски обекти. Това, което трябва да направите е да изберете спортната дейност, която ви допада, да вземете екипа си и да се отправите към залата! Покажете своята персонална MultiSport карта на рецепцията в спортния обект, като удостоверите самоличността си с документ, издаден от компетентните държавни, общински, образователни или други институции, и съдържащ вашето име, фамилия и снимка (например лична карта, паспорт, шофьорска книжка или студентска лична карта) - и готово. Тренирайте, плувайте, танцувайте и се забавлявайте, както ви харесва!

Как да се включа в MultiSport?

MultiSport картата е революционна програма за социални придобивки на служителите в дадена фирма, което означава, че не е достъпна за индивидуално ползване и винаги е финансирана изцяло или частично от работодателя. Работим с най-добрите компании - големи, средни и малки. Ако сте мениджър Човешки ресурси и не знаете как да мотивирате екипа си от специалисти - ние имаме решението. MultiSport картата ще ангажира и сплоти екипа ви, така че да се чувства по-добре. Свържете се с нас и разберете повече защо инвестицията в спорта е важна!

За партньори

Какви са цените?

Цените зависят от множество различни фактори, например: предлагани видове активности, местоположение на клуба, брой посещения и др. Подходът ни към всеки наш партньор е уникален, затова обсъждаме цените индивидуално.

Какви са сроковете за плащане?

Стандартният срок за плащане е 14 дни.    

Необходим ли е договор?

Да. Ние сме утвърдена компания от професионалисти, което налага подписването на договор за услугата, която предлагаме. Въпреки това, поставяме акцента върху бизнеса ви, а не върху документацията. С нас може да разчитате на чисти и ясни правила за сътрудничество.

Как да включа спортната си зала в MultiSport програмата?

Благодарим ви, че желаете да се включите в нашата програма! Екип Връзки с партньорите ви очаква. За да продължите, моля посетете страницата За партньорите и се свържете с нас.

За работодатели

Защо да предложа MultiSport на екипа си?

По-здравите служители са по-добри служители. Проучванията показват, че спортът помага на хората да бъдат по-мотивирани и продуктивни в работата си, като заедно с това намалява времето за отпуск по болест. MultiSport ще ви помогне да мотивирате и ангажирате емоционално екипа си!

Колко струва една MultiSport карта?

Цените на MultiSport програмата зависят от редица фактори. Един от най-важните е броят на хората, които участват в нея и начинът на плащане. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!

Какво ще спечелят служителите ми от MultiSport картата?

Сега можете да предложите на служителите си най-гъвкавият спортен продукт на пазара. Знаете, че всички сме различни. Картата MultiSport ще даде на храта от екипа ви възможност сами да избират спортните си дейности, както и времето, в които искат да ги практикуват. Няма нужда да работите с множество доставчици на спортни услуги. Защото най-добрите спортни центрове вече работят с MultiSport!

Какви са предимствата за служителите?

Съществуват различни видове социални придобивки за служителите, в допълнение на стандартното им заплащане. Това може да са спортни карти или здравни застраховки, които работодателят предоставя на своя екип.

Какво представляват дните за здраве?

Знаем, че здравословният начин на живот е важен! Ако искате да поддържате добрата форма на служителите си и да им покажете преимуществата на това да бъдат здрави, нека ви помогнем! Свържете се с нас, за да организираме Ден на здравето, специално за вашата компания. Служителите ви с радост ще се включат, ще опитат нови спортни дейности, ще научат любопитни факти за здравословния начин на живот и ще разберат повече за MultiSport програмата. И всичко това ще е организирано точно по начина, който желаете!

Как да финансирам MultiSport програмата?

Най-често използваните варианти за финансиране са следните:

  • Пълно покритие на разноските за MultiSport програмата от работодателя.
  • Съвместно финансиране от страна както на работодателя, така и на работника.

За служители

Колко често мога да използвам картата?

Можете да използвате своята карта всеки ден! Което означава да опитате 30/31 различни активности месечно!

Кога започва членството ми в MultiSport?

Можете да ползвате своята карта в момента, в който я получите от работодателя си. Няма нужда да чакате! Грабвайте спортния екип и право към залата! Вижте най-близките до вас центрове на страницата ни с обекти.

Какво трябва да знам преди първата си MultiSport дейност?

Вашата MultiSport карта е вашето име. Затова не забравяйте винаги да носите със себе си и лична карта, която да покажете на рецепцията заедно със своята MultiSport карта преди да използвате избраната от вас услуга. А освен личната карта, всичко друго, което ви трябва е много енергия и страст към спорта!

Колко спортни класове мога да посетя с MultiSport картата си?

MultiSport картата позволява да посещавате по една активност на ден. Което означава, че всеки ден може да опитвате различна спортна дейност! Днес отидете на фитнес, а утре се включете заедно с приятели в съботно-неделния клас по канго джъмпс или пък съберете няколко приятели и играйте боулинг! Предлагаме над 500 различни активности, които чакат вас! Прегледайте страницата с обектите ни, за да разберете какво предлагат партньорите ни днес!

Как да препоръчам спортна зала, която да влезе в MultiSport програмата?

Пишете ни. Може да направите това директно от страницата с Контакти. Нашият отдел ще провери дали препоръчаният партньор отговаря на изискванията ни и ако е така - ще направим всичко възможно да го включим в програмата.

Мога ли да взема карта за член от семейството?

Зависи от уговорката с работодателя ви. Може да отнесете въпроса си към отдел Човешки ресурси и да разберете дали има такава фирмена възможност и какви условия предлага компанията за членовете на семейството.