FAQ - Multisport

Често задавани въпроси

За нас

Кои са партньорите на MultiSport?

Работим с над 900 спортни обекта в цяла България. Неуморният ни екип прави всичко възможно да отговори на желанията ви и да присъединява към партньорската ни мрежа фитнеси, басейни, спортни класове и други. Пълния списък на партньорите ни може да видите на страницата ни с обекти.

Къде мога да използвам MultiSport?

Може да използвате своята MultiSport карта във всеки обект от партньорската ни мрежа. Към момента тя се състои от над 900 спортни обекта в цяла България. Предлагаме повече от 500 различни активности - опитайте ги! Пълният списък с партньори е достъпен на страницата с обекти.

Какво е MultiSport?

MultiSport е програма за социални придобивки, насочена към служителите на дадена фирма, която гарантира достъп до стотици различни спортни обекти - фитнес зали, спортни студиа,  басейни в цяла България. Това е карта, създадена на базата на месечен абонамент, която ви позволява да посещавате който и да е обект от партньорската ни мрежа. Единственото условие е да получите картата си от своя работодател!

Как работи MultiSport?

Веднага щом получите своята карта от работодателя си, можете да я използвате в който и да е от стотиците ни партньорски обекти. Това, което трябва да направите е да изберете спортната активност, която ви допада, да вземете екипа си и да се отправите към спортния обект! Покажете своята персонална MultiSport карта на рецепцията, като удостоверите самоличността си с документ, издаден от компетентните държавни, общински, образователни или други институции, и съдържащ вашето име, фамилия и снимка (например лична карта, паспорт, шофьорска книжка или студентска лична карта) - и готово. Тренирайте, плувайте, танцувайте и се забавлявайте, както ви харесва!

Как да се включа в MultiSport?

MultiSport картата е революционна програма за социални придобивки на служителите в дадена фирма, което означава, че не е достъпна за индивидуално ползване и е финансирана изцяло или частично от работодателя. Работим с различни компании - големи, средни и малки. Ако сте мениджър Човешки ресурси и не знаете как да мотивирате екипа си от специалисти - ние имаме решението. MultiSport картата ще ангажира и сплоти екипа ви, така че да се чувства по-добре. Свържете се с нас и разберете повече защо инвестицията в спорта е важна!

За партньори

Какви са цените?

Цените зависят от множество различни фактори, например: предлагани видове активности, местоположение на спортния обект, брой посещения и др. Подходът ни към всеки наш партньор е уникален, затова обсъждаме цените индивидуално.

Какви са сроковете за плащане?

Стандартният срок за плащане е 14 дни.    

Необходим ли е договор?

Да. Ние сме утвърдена компания от професионалисти, което налага подписването на договор за услугата, която предлагаме. Въпреки това, поставяме акцента върху бизнеса ви, а не върху документацията. С нас може да разчитате на чисти и ясни правила за сътрудничество.

Как да включа спортния си обект в MultiSport програмата?

Благодарим ви, че желаете да се включите в нашата програма! Екип Връзки с партньорите ви очаква. За да продължите, моля посетете страницата За партньорите и се свържете с нас.

За работодатели

Защо да предложа MultiSport на екипа си?

По-здравите служители са по-добри служители. Проучванията показват, че спортът помага на хората да бъдат по-мотивирани и продуктивни в работата си, като заедно с това намалява времето за отпуск по болест. MultiSport ще ви помогне да мотивирате и ангажирате емоционално екипа си!

Колко струва една MultiSport карта?

Цените на MultiSport програмата зависят от редица фактори. Един от най-важните е броят на хората, които участват в нея и начинът на плащане. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!

Какво ще спечелят служителите ми от MultiSport картата?

Сега можете да предложите на служителите си свобода на избор и гъвкав спортен продукт. Знаете, че всички сме различни. Картата MultiSport ще даде на хората от екипа ви възможност сами да избират спортните си дейности, както и времето, в които искат да ги практикуват. Няма нужда да работите с множество доставчици на спортни услуги, защото можете да получите голямо разнообразие от спортни активности с MultiSport!

Какви са предимствата за служителите?

Съществуват различни видове социални придобивки за служителите, в допълнение на стандартното им заплащане. Това може да са спортни карти или здравни застраховки, които работодателят предоставя на своя екип.

Какво представляват дните за здраве?

Знаем, че здравословният начин на живот е важен! Ако искате да поддържате добрата форма на служителите си и да им покажете преимуществата на това да бъдат здрави, нека ви помогнем! Свържете се с нас, за да организираме Ден на здравето, специално за вашата компания. Служителите ви с радост ще се включат, ще опитат нови спортни дейности, ще научат любопитни факти за здравословния начин на живот и ще разберат повече за MultiSport програмата. И всичко това ще е организирано точно по начина, който желаете!

Как да финансирам MultiSport програмата?

Най-често използваните варианти за финансиране са следните:

  • Пълно покритие на разноските за MultiSport програмата от работодателя.
  • Съвместно финансиране от страна както на работодателя, така и на работника.

За служители

Колко често мога да използвам картата?

Можете да използвате своята карта всеки ден! Което означава да опитате 30/31 различни активности месечно!

Кога започва членството ми в MultiSport?

Ще получите вашата карта MultiSport от работодателя си в края на месеца. Тя ще бъде активна от 1во число на следващия. Може да проверите дали картата ви е активна като се регистрирате на mymultisport.benefitsystems.bg Грабвайте спортния екип и отивайте да тренирате! Вижте къде е най-близката до вас локация на страницата ни с обекти.

Какво трябва да знам преди първата си тренировка с MultiSport?

Вашата MultiSport карта е вашето име. Затова не забравяйте винаги да носите със себе си и лична карта, която да покажете на рецепцията заедно със своята MultiSport карта преди да използвате избраната от вас активност. А освен личната карта, всичко друго, което ви трябва е много енергия и страст към спорта!

Колко спортни активности мога да посетя с MultiSport картата си?

MultiSport картата позволява да посещавате по една активност на ден. Което означава, че всеки ден може да опитвате нещо различно! Днес отидете на фитнес, а утре се включете заедно с приятели в съботно-неделния клас по канго джъмпс или пък съберете няколко приятели и играйте боулинг! Предлагаме над 500 различни активности, които чакат вас! Прегледайте страницата с обектите ни, за да разберете какво предлагат партньорите ни днес!

Как да препоръчам спортен обект, който да влезе в MultiSport програмата?

Пишете ни. Може да направите това директно от страницата с Контакти. Нашият отдел ще провери дали препоръчаният партньор отговаря на изискванията ни и ако е така - ще направим всичко възможно да го включим в програмата.

Мога ли да взема карта за член от семейството?

Зависи от уговорката с работодателя ви. Може да отнесете въпроса си към отдел Човешки ресурси и да разберете дали има такава фирмена възможност и какви условия предлага компанията за членовете на семейството.