Есен 2020 - Multisport

Подарете си здраве тази есен с MultiSport

Направете плавен преход от лятото към есента с отстъпки от приятни масажи и терапии, полезни консултации със специалисти и намаление на хранителни добавки.

MultiSport се грижи за вашия комфорт

MultiSport се грижи за вашия комфорт

Отстъпки за масажи

Отстъпки за масажи

Забързаното ежедневие ни прави стресирани, напрегнати и сковани. Отпуснете тялото си, намалете стреса и се насладете на разнообразие от приятни и успокоителни масажи. Изберете най-подходящия за вас според вида и тяхната полза.

Отстъпки за терапии

Отстъпки за терапии

За да бъдете в добра форма и да се чувствате здрави, е нужно да си подарявате и моменти на спокойствие. Активности като СПА и възстановителни процедури, терапии за тяло и други успокояват ума и ви отпускат физически.

Отстъпки за добавки

Отстъпки за добавки

С промяната на сезоните, се изменят и хранителните ни навици, затова е важно да набавяте всички необходими вещества на тялото си и да се храните правилно. Запасете се с нужните витамини и нутриенти, като се възползвате от отстъпки.

Запознайте се със здравословната страна на есента

Участвайте до 06.11.2020 в нашата игра и можете да спечелите 1 от 5 консултации със специалист по хранене. За да заявите участие, влезте в секция „Развлечения“ в My MultiSport акаунта си.

Към My MultiSport