Ден на маратонката 2024 #СпортЗаДругите - Multisport

Генерирахме 24 050 лева,

спортувайки за другите на 22.03.2024 г.

Благодарим ти!

24 050 души спортуваха с кауза на 22 март!

Благодарим на всеки един от вас, който се включи и подпомогна фондация „Сийдър“, използвайки своята карта MultiSport.

Общите ни усилия генерираха 24 050 лв., които са в подкрепа на подобряване качеството на грижа за деца и младежи в неравностойно положение от фондация „Сийдър“. И по-специално за организирането на летен лагер и провеждането на водна терапия за деца и младежи с увреждания.

Какво е Ден на маратонката?
#СпортЗаДругите

Ден на маратонката стартира през 2019 г. като социална кампания на MultiSport, целяща да повиши физическата активност сред работещите хора. Инициативата се трансформира през годините и днес тя цели да подпомогне добри каузи чрез спортна активност.

За всяко посещение с карта MultiSport, ние ще дарим по 1 лв. за организирането на терапевтичен летен лагер с конна езда за деца и младежи с увреждания от семейните центрове на фондация “Сийдър” в Казанлък. Общуването, контактът с коня и физическата близост на тялото му ще подобрят мускулния тонус на децата и ще повлияят положително на цялостната ориентация на тялото в пространството, гръбната мускулатура и координацията.

Спортувай за другите на 22.03.2024

Спортувай за другите на 22.03.2024

Бъди физически активен!

На 22.03.2024 г. спортувай с карта MultiSport в един от 1000+ обектa в нашата партньорска мрежа. Изборът е твой дали да спортуваш самостоятелно, със семейството или с колеги.

Спортувай за другите на 22.03.2024

Ние ще подкрепим добра кауза!

За всяко генерирано посещение на 22.03.2024 г. ние ще дарим по 1 лв. за добра кауза.

Спортувай за другите на 22.03.2024

Сподели с приятел!

Разкажи на твоите колеги и приятели, че те също могат да подкрепят каузата. Единственото, което се изисква, е да бъдеш активен с твоята карта MultiSport.

Спортувай на 22 март в един от партньорските ни обекти

Какво постигнахме през годините?

Благодарение на вашите усилия, за последните две години генерирахме над 39 хил. лева. През 2023 г. подкрепихме Сдружение SOS Детски селища България, фондация „Сийдър“ и фондация „Карин дом“.

Подпомогнахме Сдружение SOS Детски селища България за изграждането на приключенски парк в SOS Детско селище Дрен, както и за закупуването на спортни екипи и обувки за младежи от SOS Семейни домове.

Фондация “Сийдър” подкрепихме в организиране на летен лагер с каяци на язовир Студен кладенец за деца лишени от родителска грижа, както и за осигуряване на специалисти за спортни активности за морски лагер на младежи с увреждания.

Фондация „Карин дом“ използва дарените средства за оборудването на новия терапевтичен център на организацията.

Нашите посланици

СТАНИ ПОСЛАНИК

Ако искаш да мотивираш повече хора да се включат в инициативата, пиши ни на communications@benefitsystems.bg, за да ти разкажем как можеш да станеш посланик.