The Red Gym - Multisport

THE GYM PERFORMANCE – LEVEL 2 – Тренировката е съвкупност от няколко дисциплини – плуване,гребане,вдигане на тежести, гимнастика и тичане.
PERFECT SHAPE – Съчетава стречинг елементи и танцови комбинации, натоварващи и оформящи всички мускулни групи.
PILATES – Програмата започва с динамична обща загрявка за цялото тяло. Основната част от тренировката включва последователно и оптимално натоварване на основните мускулни групи на тялото. Упражненията са лесни и достъпни, със специална насоченост – към проблемните при жените зони.
КАЛАНЕТИКА – Плавни упражнения с ограничена амплитуда, набляга се върху повече повторения. Заниманието започва със загрявка на цялото тяло и го подготвя за работа. В основната част се въздейства пряко върху проблемните зони.
ИНТЕНЗИВНА ГИМНАСТИКА – Високоинтензивна кардио тренировка, която ще ви помогне да влезнете в топ спортна форма! Изпълнява се върху степ-платформа и съчетава работа за цялото тяло. Ползват се гири, лостове, топки и собствено тегло.
БОКС – Боксът е съчетание от интензивни кардио и силови упражнения. Това е спорт, който развива физическата издръжливост, координацията и бързината.
СТЕП И ПРОБЛЕМНИ ЗОНИ – Динамична кардио тренировка, подходяща за всички, които искат да намалят обиколките си и да влязат бързо в по-малък размер дрехи. За тази цел, тук се включват 20-25 минути интересна и достъпна хореография, изпълнена върху степ-платформа, натоварването е с аеробна насоченост и умерена интензивност.
ZUMBA – Комбинация от различни видове танци, в умерено към бързо аеробно темпо. Натоварват се всички мускули на тялото, особено бедрата и корема. Тренировката е съпроводена с голям разход на енергия, което води до изгаряне на излишните калории. Хореографията съчетава стъпки и комбинации от движения от салса, меренге, самба, хип-хоп и др.
SPINNING – Спинингът е групово колоездене в затворено помещение, на специално пригодени колела – спинери. Той се провежда във фитнес центрове по целия свят. Това е не само популярна аеробна тренировка, но също така и чудесен начин да отслабнете и да поддържате перфектна форма.
ПРОБЛЕМНИ ЗОНИ – Програмата започва с динамична обща загрявка за цялото тяло. Основната част от тренировката включва последователно и оптимално натоварване на основните мускулни групи на тялото. Упражненията са лесни и достъпни, със специална насоченост.

Фитнес клуб с професионално оборудване от последен клас, работещ с екип от опитни фитнес инструктори.Предлага разнообразие от групови занимания и обновена, добре поддържана база.

Активности MultiSport

Активности MultiSport KIDS

За повече информация относно часовете на Групови занимания и нивото на тренировки, моля посетете http://theredgym.bg/classes-stream/ или се обадете на посочения телефон. Заниманията за деца се провеждат в смесени групи и са подходящи за деца над 7 годишна възраст.

Контакти

ул. Хайдушка гора 111
София, Стрелбище, ул. Хайдушка гора 111

Работно време

Понеделник 07:00 - 22:00
Вторник 07:00 - 22:00
Сряда 07:00 - 22:00
Четвъртък 07:00 - 22:00
Петък 07:00 - 22:00
Събота 08:00 - 21:00
Неделя 08:00 - 21:00
Покажи на картата