St. Sofia Golf Club & Spa - Multisport

Голфът става все по-популярен в България! Елате да опитате магията, превзела милиони по цял свят!
Започнете с групов урок за начинаещи в Голф клуб “Св. София”. Запишете се на имейл proshop@stsofiagolf.com или на тел. +359 889 783 888 за специалната програма за притежатели на MultiSport карти.
Всички уроци се провеждат в групи от минимум четирима и максимум шестима души. Може да сформирате група с колеги или да позвъните на посочения телефон и да се присъедините към група с други картодържатели.
Ако си запишете час и не можете да присъствате, е задължително да го отмените поне 24 часа предварително, за да запазите правото си да играете!
Уважаеми клиенти, ползването на услугата „Голф за начинаещи“ е в рамките на 3 нива с отделни занимания от по 50 минути. Вижте цялата програма по-долу:

Често задавани въпроси:

В.: Никога не съм играл, но бих желал да опитам. Как мога да започна?
О.: За да започнете, трябва само да имате желание и възможност да стигнете до нашето игрище, което е на 20 минути път с кола от центъра на София. Трябва да се обадите на телефон +359 889 783 888 и да запазите час, ако сте се организирали с приятели, или да пожелаете да се включите в група, която служителите на клуба ще сформират от всички желаещи.
В.: Има ли изискване за специално голф облекло и мога ли на място да си наема голф клъбове?
О.: Няма строг критерий за облеклото за тренировки, стига да не сте с дънки. Желателно е да носите блуза с яка, панталон и удобни спортни обувки. Цялата екипировка (клъбове и топки) се осигурява безплатно за заниманията от голф клуба.
В.: Ако започна програмата, но нямам възможност да дойда на следващото занимание, може ли да го взема с друга група?
О.: Разбира се. Нашето желание е да запознаем колкото е възможно повече притежатели на MultiSport карти с голфа като спорт, така че ако нямате възможност да дойдете на уговорения с вашата група урок, може да се обадите и да вземете урока с друга група.

Активности MultiSport

Активности MultiSport KIDS

Уважаеми клиенти, всички занимания се провеждат в групи от 5 до 8 деца. Записванията и сформиранията на групи-
те ще бъдат направени от нашите колеги, след като се обадите на телефон +359 889 783 888.
След сформиране на група заниманията могат да започнат. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточнят деня и часа на първия урок.
Програмата за децата е разделена на три нива от по 6 занимания по 50 мин.

Работно време

Покажи на картата