MVJ dance studio - УНСС - Multisport

Хатха йога е система от физически, ментални и духовни практики, чиято цел е да укрепят ума и тялото. В наши дни, йогата се е превърнала в предпочитан начин за много хора по целия свят да поддържат тялото си във форма, а също и да намалят стреса от забързаното ежедневие.
Методът „Пилатес“ е система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди повече от деветдесет години от германеца Йозеф Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие и прави фигурата по-стройна и стегната.
STRONG by Zumba™ е високо интензивна интервална тренировка (HIIT), задвижвана от темпото и силата на музиката. Да се движиш в синхрон с музиката те кара да работиш повече с тялото и те извежда извън твоите възможности.
Лечебната или още изправителна гимнастика е един от основните методи в кинезитерапията за повлияване на неправилна стойка, болки в гърба и шията. Тя включва специално подбрани, систематизирани и целенасочени физически упражнения за коригиране на стойката, подобряване силата, еластичността и издръжливостта на мускулатурата на тялото.
Zumba fitness е енергичен и ободряващ стил, който се базира на основите на всички видове танци. Танцувате латино, хип-хоп, бели денс, регетон, дори танго и същевременно отслабвате. А най-хубавото е, че не е нужен партньор и восоки токчета. Стъпките са лесни и достъпни за следване, музиката е завладяваща и забавна.

Обектът разполага с две зали за групови тренировки за танци и аеробика. Може да се използва безплатен паркинг пред сградата. Влиза се през централния вход на Студентска поликлиника.

Активности MultiSport

Активности MultiSport KIDS

Следните услуги могат да бъдат посещавани от деца в следните възрастови групи:
над 12 г. Strong by Zumba и Табата
над 7 г. Zumba Toning, Хип хоп
над 5 г. Zumba fitness и Йога

Контакти

акад. Стефан Младенов 8 - Студентска поликлиника до УНСС
София, Студентски град, акад. Стефан Младенов 8 - Студентска поликлиника до УНСС

Работно време

Покажи на картата