Fitness & Spa Spartak - Multisport

Заповядайте във Fitness&Spa Spartak!

Той е изцяло обновен с последно поколение уреди от групата на CORE HEALTH AND FITNESS, един от водещите производители на професионално фитнес оборудване.

Fitness&Spa Spartak има готовността да задоволи и най-изтънчените желания на фитнес потребителите! Той е стилен и функционален, той е модерен и достъпен, той е в центъра на София и работи за Вас. Екипа на клуба се състои от професионалисти в света на фитнес индустрията и професионални спортисти, хора с доказани качества и ОБРАЗОВАНИЕ!!!

Това сме ние и можем да се погрижим за Вас и вашето семейство! Fitness&Spa Spartak е място за спортисти и истински приятели!!! Fitness&Spa Spartak предлага за вас и SPA център с невероятна атмосфера, в която да се отдадете на отпускащи процедури, които ще ви помогнат да се чувствате специални през студените зимни дни и ще ви накарат да забравите за всички проблеми през лятото. Това е спортен комплекс с атмосфера, този клуб е проектиран от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.

Зала, обособена за HIIT тренировки, която към момента се ползва със свободен достъп от клиентите, които са посетили фитнеса, т.е. като част от него (планират скоро да започнат да провеждат групови тренировки с инструктор);

Доверете ни се и ние ще ви се отблагодарим!

Активности MultiSport

Активности с Multisport LITE

Активности MultiSport KIDS

Термалната зона е временно затворена.

Притежателите на карти MultiSport ползват следните отстъпки: 20% от ненамалени стоки, 5% от намалени стоки.

Работно време

Понеделник 06:30 - 22:30
Вторник 06:30 - 22:30
Сряда 06:30 - 22:30
Четвъртък 06:30 - 22:30
Петък 06:30 - 22:30
Събота 08:30 - 21:00
Неделя 08:30 - 21:00
Покажи на картата