Зима 2021 - Multisport

Готови за зимни приключения?

Ледени пързалки, ски & сноуборд, минерални басейни, отстъпки за екипировка и приключения за едно наистина зимно настроение!

Зимни активности

Ледени пързалки

Ледени пързалки

Как иначе да разчупим леда през зимата, ако не се попързаляме върху него. Разгледай нашите ледени пързалки за една истинска зимна забава.

Ски и сноуборд

Ски и сноуборд

Пистите край Осогово и Троян очакват своите ски и сноуборд ентусиасти - с карта MultiSport може да се спускате и насладите на страхотни снежни пейзажи.

Ски/сноуборд на закрито

Ски/сноуборд на закрито

Ако студеното време и снеговалежите не са любими, пренасяме планината вътре и ви предлагаме едно сигурно забавление със ски и сноуборд на закрито.

Релакс активности

Минерални басейни

Минерални басейни

В студеното време всеки има нужда от топлина и подсилване на имунната система, а минералните басейни дават идеалната възможност за качествен релакс.

СПА терапии

СПА терапии

Заслужено спокойствие след дълъг работен ден или абсолютен релакс през уикендите - избирай сред разнообразие от СПА терапии и процедури.

Солни стаи

Солни стаи

Възползвай се от терапия в солни стаи, които ще ви помогнат да намалите напрежението от дълъг работен ден, особено в края на годината.

Разнообразни отстъпки за екипировка, обучения и приключения

Отстъпки за обучения

Отстъпки за обучения

Изпробвай нещо ново като се възползваш от отстъпки за ски и сноуборд обучения - никога не се знае кога може да откриеш новото любимо хоби.

Отстъпки за ски/сноуборд сервиз

Отстъпки за ски/сноуборд сервиз

Зимните забавления са невъзможни ако нямаш подходящите аксесоари - разгледай намаленията ни за спортни стоки и ски екипировка.

Отстъпки за зимни приключения

Отстъпки за зимни приключения

Предлагаме ти и нови приключения като преход със снегоходки и ледено катерене, където ще получиш 20% отстъпка с твоята карта MultiSport.