Зима 2021 - Multisport

Готови за зимни приключения

Ски и сноуборд

Ски и сноуборд

Ако сте любители на зимните спортове, ски пистите ви очакват! Не мислeте, а върха им покорете, като набележите най-удобното за вас място от обектите по-долу още преди старта на сезона.

Ски/Сноуборд на закрито

Ски/Сноуборд на закрито

Ако студеното време не ви е любимо, пренасяме планината вътре и ви предлагаме ски и сноуборд на закрито, където да поддържате форма през цялата година, докато се забавлявате с любим спорт.

Ледени пързалки

Ледени пързалки

За дните, в които сте в града и имате нужда от зимно забавление с любими хора, знаем точното решение. Не се притеснявайте да разчупите леда и да се пуснете по ледените пързалки, които може да разгледате по-долу.

Време е за релаксиращи забавления

Минерални басейни

Минерални басейни

В студеното време и при отрицателните температури, всеки има нужда от топлина и подсилване на имунната система. Разгледайте обектите ни с минерални басейни.

СПА терапии

СПА терапии

Подарете си спокойствие след дълъг работен ден и отпускаща почивка през уикендите и избирайте сред разнообразие от СПА терапии - сауна, парна баня, солна стая и др.

Солна стая

Солна стая

В мрежата ни ще намерите разнообразни солни терапии, които ще ви помогнат да намалите напрежението от дълъг работен ден, особено в края на годината.

Има и отстъпки от екипировка и обучения

Отстъпки от ски екипировка

Отстъпки от ски екипировка

Готови ли сте за новия сезон? Във физическите магазини на нашите партньори, може да вземете ски оборудване и екипировка с намаление. Разгледайте обектите по-долу.

Отстъпки от спортни стоки

Отстъпки от спортни стоки

Ако сте планирали зимните забавления, но нямате подходящо оборудване, не се притеснявайте! Разгледайте спортните стоки, които нашите партньори предлагат с отстъпка.

Отстъпки от ски обучения

Отстъпки от ски обучения

За ваше удобство, тази зима може да се възползвате и от отстъпки от ски обучения. Никога не е късно да изпробвате нещо ново и да откриете любим спорт! Направете го в sNOw limit, Ski Board Traventuria, Банско Ски Мания и Mega Ski Center.