Зима 2020 - Multisport

Лавина от разнообразни активности

Ски и сноуборд

Ски и сноуборд

Ако сте любители на зимните спортове, ски пистите ви очакват! Не мислите, а върха им покорете, като набележите най-удобното за вас място от обектите по-долу.

Ски/Сноуборд на закрито

Ски/Сноуборд на закрито

Ако студеното време не ви е любимо, пренасяме планината вътре и ви предлагаме ски и сноуборд на закрито, където да поддържате форма през цялата година.

Ледени пързалки

Ледени пързалки

За дните, в които сте в града и имате нужда от зимно забавление с любими хора, знаем точното решение. Не се притеснявайте да разчупите леда и да се пуснете по ледената пързалка.

Минерални басейни

Минерални басейни

В студеното време и при отрицателните температури, всеки има нужда от топлина и подсилване на имунната система. Разгледайте обектите ни с минерални басейни.

СПА терапии

СПА терапии

Подарете си спокойствие след дълъг работен ден и отпускаща почивка през уикендите и избирайте сред разнообразие от СПА терапии - сауна, парна баня, солна стая и др.

Вземете -20% отстъпка в Snow Limit за спортни стоки до края на ноември

Офертата важи за магазини Snow Limit в София и Банско

Вижте повече за обектите в София и Банско

Нови и специални отстъпки

Отстъпки от ски екипировка в магазини

Отстъпки от ски екипировка в магазини

Възползвайте се от намаление на ски екипировка. Физическите магазини можете да разгледате по-долу, а кода за онлайн отстъпки ще намерите в профила ви в My MultiSport. Вижте магазините по-долу.

Отстъпки за наем на ски и сноуборд екипировка

Отстъпки за наем на ски и сноуборд екипировка

Ако сте планирали зимните забавления, но нямате подходяща екипировка, не се притеснявайте! Вземете я под наем с намаление от ски гардероби в Ски Център Осогово, Bansko Ski Mania и още.

 

Отстъпки от ски обучения

Отстъпки от ски обучения

За ваше удобство, тази зима може да се възползвате и от отстъпки от ски обучения. Никога не е късно да изпробвате нещо ново и да откриете любим спорт! Направете го в Банско Ски Мания и Adventure Center Borovets.