Зимно предложение 2019 - Multisport

Тази зима MultiSport отново ще ви изненада. За първи път с вашата карта MultiSport и MultiSport Kids може да се възползвате от открити и закрити минерални басейни.

Няма нищо по-хубаво от малко релакс в горещ извор след дълга и натоварена седмица. И все пак идеалният начин да се стоплим, е да се раздвижим! Затова разгледайте зимните ни предложения и намерете своите причини да обичате зимата!

MultiSport ще ви покаже позитивната страна на зимата

Минерални басейни

Минерални басейни

Водата в басейните е с температура около 30 градуса, което ще ви "върне" в топлите летни дни и ще ви накара да се почувствате повече от добре в топлата ѝ прегръдка.

Ски и сноуборд

Ски и сноуборд

Потопете се в зимна планинска приказка като си подарите истинско зимно приключение! С MultiSport може да се възползвате от безплатна карта за ски.

Kънки на лед

Kънки на лед

Ако с нетърпение чакате да се попързаляте, то вече е време да откриете сезона! Отдайте се на леденото удоволствие и се развихрeте със своите кънки.

Подсилете имунната си система през студените дни

Сауна

Сауна

Сауната предотвратява настинката, лекува стреса и е идеалната почивка след работния ден като действа освежаващо и отпускащо.

Парна баня

Парна баня

Парната баня премахва токсините, кожата става по-чиста, по-мека и по-здрава, а след сесията се чувствате по-спокойни и отпочинали.

Солна стая

Солна стая

Солта има положителен ефект върху имунитета и дишането, успокоява нервната система и ефективно предпазва тялото от вируси.

Забавлявайте се в града с вашата карта MultiSport

Боулинг

Боулинг

Ски/сноуборд на закрито

Ски/сноуборд на закрито