Важна информация за MultiSport услугата - Multisport

Живейте здравословно с MultiSport

Важна информация за MultiSport услугата

Много се вълнуваме да ви съобщим, че предвид отпадането на забраната за посещение на фитнес центрове и зали, MultiSport услугата се реактивира, считано от 18.05.2020 г.

Какви са следващите стъпки?

1. Реактивация на услугата

Всички потребители с активни към 13.03.2020 г. карти MultiSport ще могат да ги използват, считано от 18.05.2020 г.

В периода 18.05.2020 – 04.06.2020 г. потребителите ще могат да използват остатъка от заплатения си абонамент за март.

2. Обхват на услугата

Актуален списък със спортните обекти в мрежата на MultiSport може да намерите на сайта ни: benefitsystems.bg/locations

Съветваме ви преди посещение да се свържете със спортния обект, за да се информирате дали е отворил, за работния график, евентуални промени във функционирането на залата и други.

Предвид все още съществуващия риск от разпространение на заразата, ви молим да спазвате противоепидемичните мерки, наложени от властите. Указанията на Министерството на младежта и спорта може да намерите тук: http://mpes.government.bg/Pages/Press/News/Default.aspx?evntid=EV7bPVfEPzE%3d

3. Поръчки, активации и деактивации за месец юни

За повече информация относно процеса и сроковете за заявка на нови карти MultiSport или активация/деактивация на съществуващи, молим да се обърнете към вашия работодател.

Искаме да ви благодарим за разбирането и подкрепата през тези трудни дни за всички ни. Не очакваме предизвикателствата да изчезнат магически изведнъж, но ще продължаваме да развиваме MultiSport, за да виждаме повече активни и спортуващи хора.

Бъдете здрави!

Открийте своята спортна активност