Ден на маратонката 2023 - Multisport

Спорт за другите

на Ден на маратонката - 31.03.2023

Разбери как да се включиш

На 31 март спортът беше с кауза

Спортът ни прави по-добри, по-здрави, по-хармонични. Носи ни несравнимата сладка умора, която ни доставя удоволствие. А какво удоволствие би ни доставило да спортуваш и за другите?

23 403

спортуващи за другите на 31 март

MultiSport изказва благодарност към всички 23 403 ползватели на карти MultiSport, които спортуваха с кауза и генерираха сумата от 23 403 лв. Инициативата бележи ръст с 45% спрямо миналата година, когато средствата бяха в размер на 16 102 лв.

Каква е каузата?

Накратко – ПОВЕЧЕ СПОРТ ЗА ВСИЧКИ!

Тази година кампанията застава зад Сдружение SOS Детски селища България, фондация „Сийдър“ и фондация „Карин дом“:

Сума в размер на 10 000 лв. ще бъде дарена на Сдружение SOS Детски селища България за изграждането на приключенски парк в SOS Детско селище Дрен, както и за закупуването на спортни екипи и обувки за младежи от SOS Семейни домове.

Втората организация е фондация “Сийдър”, а за нея ще дарим 7500 лв. Ще помогнем с организиране на летен лагер с каяци на язовир Студен кладенец за деца лишени от родителска грижа, както и за осигуряване на специалисти за спортни активности за морски лагер на младежи с увреждания.

Останалата сума ще бъде в подкрепа на фондация „Карин дом“ за оборудването на новия терапевтичен център на организацията.

Партньори: 

Кампанията се осъществява с подкрепата на: 

Медийни партньори:

go guide logo
gong logo
netinfo logo
karieribg