Пистите, където да покараме тази зима с карти MultiSport и MultiSport Kids - Multisport

Живейте здравословно с MultiSport

Пистите, където да покараме тази зима с карти MultiSport и MultiSport Kids

Ски център Осогово

Само на 20 км от Кюстендил и на 90 км от София стои любимият на много скиори и сноубордисти ски център Осогово. Той предлага на любителите на белите спортове писта с дължина 910 м и влек тип „котва“.

Ски център „Сима“

Ски център „Сима“ се намира в местност Беклемето, на 20 км от град Троян. До нея се стига по пътя към Троянския проход, който свързва Северна и Южна България. Ски центърът предлага две алпийски писти с дължина от 1200 м, както и детска писта с влек.

Еко хотел „Здравец“

Само на 20 км от Пловдив се намира ски пистата към Еко хотел „Здравец“. Тя е с дължина 550 м и разполага с различни по трудност трасета, които са подходящи както за начинаещите, така и за по-напредналите скиори и сноубордисти. В ски зоната има два влека, както и машини за изкуствен сняг, които гарантират достатъчно снежно покритие и през по-топлите дни на зимните месеци.

Курортен комплекс „Семково”

Сгушени в полите на Рила (между 1600 и 1750 м н.в), ски пистите към Курортен комплекс „Семково” отстоят само на 20 км от Пловдив и 17 км от град Белица. Семково има седем ски писти с обща дължина от 4 км, обслужвани от осем ски влека. Три от тях са на северните склонове и са сравнително трудни. Пистите покрай курорта са с малък наклон и са относително лесни и подходящи за масов спорт.

Ски и сноуборд на закрито в София – Carve Indoor Ski, Board & Bar

За възможността да се насладите на ски и сноуборд в града, комплименти приемат CARVE . Те са първият в България спортен център за ски и сноуборд на закрито, който дава възможност на любителите на зимните спортове да тренират и поддържат форма през цялата година. CARVE е иновативно и нестандартно за България място, което съчетава инсталация за ски и сноуборд на закрито, тематичен планински бар и магазин за спортна екипировка. Подходящо е за начинаещи и експерти, малки и големи, като тренировките са изключително интензивни, а използваната техника е същата като тази в планината.

И не забравяйте, че с карти MultiSport и MultiSport Kids, зимата се превръща в сезон на неограничените възможности. Освен ски и сноуборд, можете да практикувате и много други активности и на открито, и на закрито. Ледени пързалки, външни минерални басейни, солни стаи, сауна, парна баня са само част от тях. Точните локации на всички обекти, както и услугите, които предлагат, можете да откриете на benefitsystems.bg/winter2019

Открийте своята спортна активност