Пет важни причини да насърчите служителите си да се хранят заедно - Multisport

Живейте здравословно с MultiSport

Пет важни причини да насърчите служителите си да се хранят заедно

пет причини да насърчите служителите да се хранят заедноВ днешно време много от фирмите се опитват да използват обедните часове, за да разчупят рутинния работен ден. Премахване на слушалките, откъсване от бюрата и хапване заедно винаги е освежаващо. Това създава пространство за служителите да се отпуснат и поговорят с колегите. По този начин се създават важни социални връзки. Ето защо е добра идея да организирате обяд с вашия екип:

1. ПОВИШАВАТ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА
Няма човек, който може да работи без прекъсване. Все по-честа практика е обядът да се случва на бюрата в офиса или дори служителите въобще да не взимат обедната си почивка. Това може да доведе до прегряване и да предизвика сериозен спад в продуктивността. С организирането на общи обеди може да бъдете сигурни, че всички служители ще получат добра почивка и ще преоткрият стойността на споделеното време заедно.

2. ТОВА Е ТИЙМБИЛДИНГ УПРАЖНЕНИЕ
Понякога е трудна задача за служителите да създадат близка връзка с ръководството или помежду си особено, когато работата е стресираща. С премахването на професионалните ограничения, можете да се опознаете по-добре на лично ниво. Да разберете предпочитанията на другите, различните хобита и интереси и ще можете да се опознаете по-добре.

3. ПРИВЕТСТВА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА ХОРАТА
Много по-лесно е да се храните набързо всеки обед, вместо да подготвите правилното хранене за себе си. Бързата храна може би е добро решение, ако искате да спестите малко време, но не се вписва в дневния ред на здравословния начин на живот. Хапването насърчава хората да опитват нови здравословни храни, да споделят нови рецепти и да се насладят на храната заедно.

4. ПОДПОМАГА КОМУНИКАЦИЯТА
Обядът или вечерята с Вашите служители може да Ви сближи. Седнете с тях и слушайте дискусията. Може да се включите в нея и да споделите някои неща от личния си живот. Така е много по-вероятно да се отпуснат, бъдейки отворени и честни, в тази по-приветлива среда.

5. ПРАВИ ХОРАТА ЩАСТЛИВИ

Хапването заедно е чудесен начин да се отпуснете и възможност да поговорите. Обедната почивка е идеалното време да се посмеете с Вашите колеги и приятели. Работните неволи остават на заден план и това Ви дава възможност да намалите стреса, да разтоварите напрежението и да се върнете на работа свежи, фокусирани и пълни с енергия.

Така че, защо да не пробвате? Надяваме се, че също като нас ще прекарате страхотно време заедно!

Открийте своята спортна активност