Pole Dance Bulgaria - Младост - Multisport

Защо йогата е важна за децата? Какви са ползите от нея? – Подобрява вниманието и концентрацията, разширява въображението, успокоява ума и намалява напрежението и стреса, регулира метаболизма, допринася за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция, активира вътрешна мускулатура, развива гъвкавост, координация и обща физическа култура.
Продължителност на класа: 60 мин
Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи
Въздушната йога е уникален спорт, който комбинира йога пози, гимнастика и силови елементи, в невероятно релаксиращо положение за тялото в специални хамаци, окачени на тавана. Практикуването на Въздушна хога намалява мускулното напрежение, болките във врата и гърба. Продължителност на класа: 75 мин
Класовете ще насърчат Вашето дете да развива своето въображение и креативност чрез различни активности, включващи и изключващи обръч, воали, хамак и др. Осигурени са различни индивидуални, дуетни и групови занимания. Всеки клас е специално създаден, така че децата да усвояват различни движения и да развиват физическата си култура докато се забавляват! Инструкторите ни са изцяло подготвени за работа с деца. Продължителност на класа: 60 мин
Bungee fitness and Dance е специално разработена иновативна тренировъчна програма за укрепване на мускулите чрез свободата на движението. Развива сила, гъвкавост, баланс, координация и тонус за цялото тяло. Комбинира в себе си аеробни, акробатични и танцови движения със средно до високо ниво на интензивност. Благодарение на помощта, която оказва бънджито, гравитацията се преодолява лесно, което прави изпълението на упражненията атрактивни, но същевременно и безопасни. За разлика от други спортове, тук липсва натоварване на ставите. В допълнение, това е един прекрасен начин да укрепим и заздравим цялостно мускулатурата си без дори да осъзнаваме. Препоръчително облекло: дълъг клин, топ (областта на тази и корема е необходимо да бъде покрита), чисти маратонки (по желание).

Pole Dance България e една от първите школи по вертикална и въздушна акробатика на територията на страната, където по забавен и ефикасен начин можете да се поддържате тонизирани и във форма, да увеличите физическата си сила и издръжливост, да предизвикате себе си и възможностите си. Школата разполага с три напълно оборудвани зали на ключови места в столицата.
Залите разполагат със съблекалня, санитарен възел и необходимото оборудване за тренировки.
Тренировките протичат в три компонента – загрявка, разучаване на елементи и техники, съобразени с нивото на трениращия и стречинг за финал.

Активности MultiSport

Активности с Multisport LITE

Активности MultiSport KIDS

Уважаеми клиенти,

Задължително е за избраната от Вас услуга да бъде направена предварителна резервация на  https://poledance.customer.fitsys.co/
Всички тренировки обозначени със * в графика на сайта на Pole Dance Bulgaria са достъпни с карти Multisport – http://poledance-bg.com/schedule/.

Децата посещаващи Въздушна акробатика е задължително да са над 4 годишна възраст.

Контакти

бул. Ал. Малинов 51, Metro City Center, ет -1
София, Младост, бул. Ал. Малинов 51, Metro City Center, ет -1

Работно време

Понеделник 08:00 - 22:00
Вторник 08:00 - 22:00
Сряда 08:00 - 22:00
Четвъртък 08:00 - 22:00
Петък 08:00 - 22:00
Събота 08:00 - 22:00
Неделя 08:00 - 22:00
График
Покажи на картата