Еко Хотел Здравец - Multisport

Само на 20 километра от град Пловдив, в полите на величествената Родопа планина, се намира тризвездният Еко хотел ЗДРАВЕЦ. Уютно сгушен сред вековни иглолистни гори и осеяни с цветя и билки поляни, Еко хотел ЗДРАВЕЦ е Вашето място за една по-различна почивка в сърцето на България. Хотелът е една от малкото дестинации в страната, които обединяват в себе си уникалната възможност за съчетание на различни форми на туризъм по всяко време на годината. За по-активните Еко хотел ЗДРАВЕЦ предлага прекрасни условия за различни видове дейности на открито като собствена ски зона с модерно оборудван гардероб и училище, ловни излети в ловното стопанство към хотела или конна езда в планината.

Активности

Активности за деца

Уважаеми клиенти,
необходима е предварителна резервация на телефон +359 885 202 008!
Услугата Конна езда и Конна езда за деца са с продължителност 20мин. Достъпът до сауната и парната баня е ограничен за деца, задължително е присъствието на придружител за ползването на басейна от деца!

Уважаеми клиенти, притежателите на карти MultiSport ползват услугата ски писта през зимния сезон, която дава целодневен достъп.

Покажи на картата