Еко Хотел Здравец - Multisport

Само на 20 километра от град Пловдив, в полите на величествената Родопа планина, се намира тризвездният Еко хотел ЗДРАВЕЦ. Уютно сгушен сред вековни иглолистни гори и осеяни с цветя и билки поляни, Еко хотел ЗДРАВЕЦ е Вашето място за една по-различна почивка в сърцето на България. Хотелът е една от малкото дестинации в страната, които обединяват в себе си уникалната възможност за съчетание на различни форми на туризъм по всяко време на годината. За по-активните Еко хотел ЗДРАВЕЦ предлага прекрасни условия за различни видове дейности на открито като собствена ски зона с модерно оборудван гардероб и училище, ловни излети в ловното стопанство към хотела или конна езда в планината.

Активности

Активности, достъпни с MultiSport KIDS

Уважаеми клиенти,
необходима е предварителна резервация на телефон +359 885 202 008!
Услугата Конна езда и Конна езда за деца са с продължителност 20мин. Достъпът до сауната и парната баня е ограничен за деца, задължително е присъствието на придружител за ползването на басейна от деца!

Уважаеми клиенти, притежателите на карти MultiSport ползват услугата ски писта през зимния сезон, която дава целодневен достъп.

Работно време

Покажи на картата