Adventure Center Borovets - Multisport

Adventure Center Borovets е мястото в к.к. Боровец където ще намерите всичко необходимо за разнообразни летни и зимни приключения в планината. Полудневни и целодневни пешеходни турове до най-красивите места на Рила планина, екстремни маунтин байк приключения, занимания по скално катерене и други вълнуващи изживявания на открито.
В Adventure Center Borovets можете да наемете планински велосипед и екипировка за екстремни и леки планински спускания, да запазите час за конна езда сред гората, да организирате каякинг в язовир Искър или да покачите адреналина си с речни приключения като рафтинг и каньонинг.
През лятото Adventure Center Borovets предлага на всички притежатели на карти Multisport да предизвикат себе си на въжения град „Бороландия“, да опитат своите умения по стрелба с лък или да се забавляват със скачане на батут. Всички притежатели на картите Multisport ще получат и 10% отстъпка, когато резервират пешеходен тур или маунтин байк приключение в Adventure Center Borovets.
>Не изпускай, разпускай в Боровец през лятото!

Активности MultiSport

Активности MultiSport KIDS

Уважаеми клиенти,

Услугата Детски снежен парк е подходяща за деца от 4 г. до 7 г. включително.

Притежателите на карти MultiSport ползват следните отстъпки: полудневни и целодневни пешеходни турове, индивидуалните ски уроци, както и на байк турове при наличност - 10%.

Работно време

Понеделник 09:30 - 18:30
Вторник 09:30 - 18:30
Сряда 09:30 - 18:30
Четвъртък 09:30 - 18:30
Петък 09:30 - 18:30
Събота 09:30 - 18:30
Неделя 09:30 - 18:30
Покажи на картата