Какво ни донесе 2018-та и какво да очакваме през 2019-та? - Multisport

Живейте здравословно с MultiSport

Какво ни донесе 2018-та и какво да очакваме през 2019-та?

Новата година настъпи и за всеки от нас дойде време за равносметка. Това е моментът, в който се връщаме назад и си припомняме какво сме постигнали през изминалата година и какво бихме искали да ни се случи през предстоящата. Изпълваме се с мечти и нови идеи, които тръпнем в очакване да осъществим. Но какво се случи през изминалата година?

Прекрасно е, че хората все повече спортуват и откриват положителния ефект от всяка физическа активност. През 2018 година се случиха редица събития, с които продължаваме да запознаваме всеки от вас със същественото значение на спорта в нашия живот.

Радостни сме от това, че детската карта MultiSport Kids, предлага още по-голямо изобилие от активности, съобразено с нуждите на най-малките. През годината активностите за деца разшириха обхвата си и извън София, в големи населени места като Пловдив, Благоевград, Русе, Бургас и др.

През годината добавихме и множество нови активности към разнообразието от спортни дейности, което предлага MultiSport.

Уейкбординг

Една от тях е уейкбордингът, който предлага истинско забавление във водата. Уейкбордът се тегли от влек и позволява на спортуващия да изпълнява редица трикове във въздуха.

Въжени градини

Въжените градини пък предлагат невероятно изживяване за всеки приключенец, който се престраши да премине по люлеещите се греди и висящите стълби.  

Конна езда

През изминалата година разкрихме пред вас и ползите от конната езда, която предага истински релакс и откъсване от натовареното всекидневие.

Ски на закрито

Първата в България ски писта на закрито Carve пък позволява зимни активности по всяко време на годината.

Също така, вече всеки притежател на карта MultiSport може да се възползва от боулинг, трамплини, голф, мини голф и много други.

И тук идва моментът да се запитаме:

Колко от личното си време отделихме за физически активности? Спортувахме ли достатъчно? Какво ни донесе спортът и как се отрази на здравето и личния ни живот? Какви цели ще си поставим през 2019 г.?

През изминалата 2018 година стартирахме и нашия блог, в който активно започнахме да споделяме полезна информация за всеки един от вас, който се интересува от различни физически активности и здравословен и пълноценен начин на живот. През 2019 година в него   можете да очаквате разнообразни материали със съвети за подобряване на нашето всекидневие, любопитни факти и различни спортни центрове и места за отдих, от които можете да се възползвате.

И най-вече – няма да спираме да се стремим към това да насърчим все повече хора да спортуват и да въведат движението в своето всекидневие.

Нека си пожелаем още много успехи и постижения, и нека не забравяме, че движението е ключът към доброто здраве и отличната физическа форма.

Открийте своята спортна активност