Жаси за "Вдъхнови" - Multisport

Живейте здравословно с MultiSport

Жаси за “Вдъхнови”

Днес споделяме вдъхновяващата история на член от нашето жури – Жасмина Гевезиева, която чрез постоянство и силна воля, успява да промени своя живот и този на много други хора към по-добро.

Жаси се бори със системните преяждания в продължение на 12 години, като през това време разговаря с психолози и диетолози, докато най-накрая не попада на информация за хиперфагията – системни преяждания на емоционална основа.

След като напълно разпознава своето състояние в прочетеното, Жаси започва да се интересува активно от темата. Изпробва различни техники за хранене, спорт и поведенческа психология и постига невъзможното – освен че успява да се пребори с хиперфагията, тя става шампион и на други фронтове – печели Републиканското състезание по силов трибой.

Своята история тя превръща в лична мисия – да помага на хора, които се нуждаят от вдъхновение и насока, за да водят по-пълноценен и здравословен начин на живот. Затова създава и BingeOFF – място, на което всеки, който се е сблъскал с емоционалните преяждания, може да получи подкрепа и да изгради ефективна и устойчива хранителна култура.

Историята на Жаси доказва, че е възможно да се пребориш с всяко едно предизвикателство с увереност и нестихваща мотивация.

Открийте своята спортна активност