Вдъхнови - Multisport

Спортът има способността да променя не само външния вид на тялото ни, но и здравословното и психическото ни състояние. Разкажете ни как спортът е променил вашия живот.

Наградата е тайна MultiSport-на кутия, със спортни принадлежности на стойност 500 лв, която ще стане притежание на най-вдъхновяващата история, избрана от журито. Победителят ще участва в специално видео, в което ще разкажем неговата история.

 

ЖУРИ

ДЕСИ

Деси е част от екипа на MultiSport, занимавала се е 10 години професионално с танци, но поради контузия се налага да преустанови спорта. Благодарение на подходяща тренировъчна програма, търпение и фокус върху възстановяване, отново се връща към движението.

БОРКО

Борко е фитнес инструктор в момента,  но преди 8 години е тежал 151 кг и е бил в преддиабетно състояние. Към днешна дата е свалил теглото си с 60 кг, благодарение на спорт и балансирано хранене, както и е нормализрирал нивата на кръвната си захар.

ЖАСИ

Жасмина е борец за контрол над храната, вместо храната да контролира нея. След 12 години успешна битка със системните преяждания, благодарение на съвкупност от навици, тренировки и хранене, Жаси излиза от омагьосания кръговрат и подобрява качеството си на живот.

Вдъхновете ни!

Къде да ни разкажете вашата история?

Вижте правилата

В кампанията могат да участват ползватели с активна МultiSport карта

Историята може да бъде споделена на имейл: info@benefitystsems.bg, да бъде изпратена в лично съобщение във Facebook - Log In or Sign UpFacebook и File:Instagram logo 2016.svg - WikipediaInstagram  или публикувана като публичен пост с #вдъхнови и #multisportbg. Отбележете ни, за да го видим! Няма ограничения за формата, в който да ни изпратите историите си.

Вижте пълните правила и условия за участие в кампанията